Even uitprinten……

 

Hoe vaak wordt dat wel niet gezegd? En een paar honderd A4-tjes verder is je inktcartridge leeg en moet er weer een nieuwe worden aangeschaft.

En dat nu is precies het moment waarop u aan Local Care zou kunnen denken en aan 123inkt.nl!

Eigenlijk om de volgende twee redenen: omdat 123inkt.nl een recycleprogramma heeft voor cartridges én omdat elke gerecyclede cartridge geld kan opleveren voor het goede doel. Gebruikt u cartridges van Canon of HP, dan is de kans groot dat u kunt meedoen met het programma, kijk hier voor de specificaties welke cartridges kunnen worden ingeleverd.

Wanneer u de nieuwe cartridge bij 123inkt.nl heeft besteld, wordt deze de volgende werkdag geleverd inclusief een groene recycle-envelop om de lege cartridge gratis terug te sturen.

Mocht uw lege inktcartridge(s) niet in het retourzakje passen, dan kiest u bij het invullen van uw recycleaanvraag  in uw account voor de optie ‘verzendlabel’. U ontvangt dan een speciaal verzendlabel, zodat u de inktcartridge(s) als pakketje alsnog gratis kunt versturen. Tot slot kunt u aangeven of u de recyclevergoeding zelf houdt of doneert aan één van de meer dan 500 erkende goede doelen. Wij hopen natuurlijk dat u dan voor Local Care kiest. Alvast bedankt daarvoor!