ALLE BEETJES HELPEN

Voor ons werk kunnen we uw hulp goed gebruiken. U kunt ons via verschillende manieren steunen.

• Doneren, kan op ons bankrekeningnummer is NL 24 RABO 0149087071. Heeft u voorkeur voor een specifiek project, vermeld dit dan in de omschrijving.
    • Wilt u een meerjarige (fiscale) overeenkomst sluiten, neem dan contact met ons op. U kunt dan optimaal gebruik maken van de giftenaftrek.
    • Start of help bij een actie. Op onze homepagina staan de actuele acties. Vooral aanbevolen voor diaconieën en scholen bijvoorbeeld.
    • Koop een handdoekenset, kaartenset of DVD. Meer informatie staat hier.
    • Bestel en lever uw Canon of HP cartridges in bij 123inkt.nl, en doneer de vergoeding aan Local Care, hier vind u meer informatie
    • We zoeken opslag! Voor het verzamelen van diverse spullen voordat deze naar Oekraïne kunnen worden vervoerd hebben we dringend opslag nodig. Heeft u voor ons een droge overdekte ruimte beschikbaar? We komen graag met u in contact (info@stichtinglocalcare.nl)
    • Nalaten. U kunt een legaat opnemen in uw testament.
    • Steunpilaren: bedrijven steunen ons in natura

Doneren?  Hier vindt u onze betaallinks per project.

ACTIES

Lopende acties

• Noodhulp voor Oekraïne – Na de inval van Rusland in Oekraïne worden vluchtelingen opgevangen in Dim Dirk Jana en de Ark

Doorlopende acties

• Sofia’s Club van 100 – Met een vaste groep donateurs staan we garant voor de medicatie van Sofia

Gereserveerd:

• Kosten voor renovatie electra en verwarming binnenzijde Dim DIrk Jana.
  • Keuken voor Dim Dirk Jana   –  Sponsoring door Emmaüsgemeente Appelboomproject – uitvoering gepland 2023

GEREALISEERD 2020 – 2021 – 2022

Uitgevoerd

• Electra voor Dim Dirk Jana – sponsoring door wikkelbedrijf Rijswijk (2022)