In een gezellige sfeer en begeleid door een lekker zonnetje kon een ieder zich weer vermaken met diverse spelletjes bij de stand van Local Care tijdens de jaarlijkse rommelmarkt.
Er werd een babypop op supersnelle wijze van een luier voorzien door velen maar Adrie de Graaf won in slechts 11 seconden de prachtige taart die weer voor ons werd gemaakt door Petra Suddaby. Waarvoor dank ! De naam van de koe werd bijna geraden: de naam was Anja en met Anna was Femke er het dichtst bij en won zij de leuke koeienhanddoek. Bij het ringgooien won Lisley de snoepzak. Het bekerstapelen werd bij de jeugd gewonnen door Joost met 27 bekers en bij de volwassenen Lieneke Bregman met maar liefst 29 bekers.
Iedereen die heeft meegedaan aan de spelletjes voor de Moeder-en Babykliniek in Pakistan : heel hartelijk dank !